Back to top
-17%

Bokspring postelja Mina 95

399,-
480,-
Prihranek: 81,- (17%)
že od 17,86 na mesec

ali

  • 2417,86
  • 1823,41
  • 1234,52
  • 667,85
  • 3134,54
— Hiter nakup na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Več informacij »
Preveri svoj limit! »
Dostava: 6-13 tednov
Brezplačna dostava

Boxspring Mina- idealen za majhno spalnico
Postelje za spalnice so ponavadi prostorne, kar zavzema velik del prostora. Kaj če imamo majhno območje, vendar sanjamo o udobnem mestu za spanje? Mina boxspring je rešitev! Ta model je vrsta kontinentalne postelje. Dimenzije 90x200 cm zagotavljajo brezplačen prostor za spanje, z možnostjo vgradnje pohištva v majhno spalnico. Preprost dizajn, pozornost do detajlov in visok, preprost vzglavnik naredijo ta model odlično posteljo v spalnici, okrašena v skandinavskem, modernem, minimalističnem ali celo podstrešnem slogu. Možnost izbire barve oblazinjenja dodatno olajša uskladitev postelje s celotno ureditvijo prostora, ki ga bo okrasila.

Mina kontinentalna postelja - funkcionalnost in udobje
Postelje kontinentalnega tipa, t.i. boxsprings so znani po svoji funkcionalnosti in največji udobje. Vse zaradi visoke vzmetnice, oblazinjenega okvirja in prostorne shrambe za posteljnino, kar je pri spalnih posteljah še dodatna prednost. Model Mina ima bonell vzmetnico, visoko 20 cm. Za okrepitev udobja in stabilnosti ležišča je vzmetnica opremljena z dvema dodatnima slojema pene T25, ki sta nameščena na zgornji in spodnji strani vzmetnice, ter zgornjim delom iz 4 cm debele T21 pene. Dodatna prednost je prostor za shranjevanje posteljnine, ki je na voljo po dvigu zgornjega dela postelje, kar vam omogoča, da čez dan vzdržujete red v spalnici. Zahvaljujoč vzmetnemu mehanizmu in možnosti nastavitve odpiralne strani škatle je uporaba odložiščnih možnosti intuitivna in ne zahteva uporabe sile. Tako opremljena postelja uživa prepoznavnost med funkcionalnimi podporniki in hkrati lepo predstavljeno pohištvo.

Če iščete udobno, elegantno posteljo, ki se bo popolnoma prilegala v prostor majhne spalnice in zagotovila najvišjo raven udobja spanja, bo Mina boxspring zagotovo izpolnil vaša pričakovanja.

Sorodni izdelki

Nedavno ogledani