Back to top
Boxspring postelja Imapsto Boxspring postelja Imapsto Boxspring postelja Imapsto Boxspring postelja Imapsto Boxspring postelja Imapsto Boxspring postelja Imapsto
Boxspring postelja Imapsto
Boxspring postelja Imapsto
Boxspring postelja Imapsto
Boxspring postelja Imapsto
Boxspring postelja Imapsto
Boxspring postelja Imapsto
-36%

Boxspring postelja Imapsto 160x200 cm

899,-
1.412,-
Prihranek: 513,- (36%)
že od 22,96 na mesec

ali

  • 48x 22,96
  • 36x 29,44
  • 24x 42,44
  • 12x 81,53
  • 6x 159,78
  • 3x 316,30
- Hiter nakup na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.
Dostava: 6-8 tednov

Boxspring postelja IMPASTO 160x200

Dimenzija vzmetnice 160x200cm

Žepkasto vzmetenje

Gre za poseben sistem vzmetenja, namreč vzmeti se nahajajo v ločenih tekstilnih vrečkah, ki jim omogočajo neodvisno premikanje, z zmanjšanjem premera pa zmanjšujejo pritisk na enoto površine.

Žepkasti vzmetni sistem dele vašega telesa različne teže, kot so: glava, vrat, ramena, hrbet in noge, podpira sorazmerno s težiščem.

Z zmanjšanjem pritiska na vseh točkah vašega telesa, sprošča vašo hrbtenico.

Pri uporabi dveh oseb poskrbi, da partnerjevi gibi ne vplivajo na vaš spanec.

5 consko žepkasto vzmetenje Vsaka vzmet vrhunskega 5 conskega žepkastega vzmetenja posamezno reagira na pritiske telesa, zato nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo.

To zagotavlja bolj kakovosten počitek in pripomore k vsesplošnem izboljšanju počutja. Vzmetnica se ponaša s 5 conskim žepkastim vzmetenjem, ki vsakemu delu telesa nudi optimalno podporo - ne glede na vaš spalni položaj. Vzmetenje na obeh straneh obdaja plast iz trpežne PU pene, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.

Na bočnih straneh vzmetnice je 3D zračna tkanina, ki nudi odlično zračnost vzmetnice in odlično spalno temperaturo vse dni v letu. Prijetna klima in prezračenost v vseh letnih časih Poleg vrhunske podpore in udobja, je vzmetnici dodan tudi odličen sistem prezračevanja. 3D zračna tkanina na bočnih straneh vzmetnice skrbi, da ostaja vzmetnica dobro prezračena vse dni v letu. To vodi do bolj prijetnega in zdravega spalnega okolja v vseh letnih časih, najpomembnejša posledica tega pa je dolgotrajno izboljšano počutje.

Sorodni izdelki

Nedavno ogledani