Back to top
 IMPASTO  IMPASTO  IMPASTO  IMPASTO  IMPASTO  IMPASTO
 IMPASTO
 IMPASTO
 IMPASTO
 IMPASTO
 IMPASTO
 IMPASTO
-19%

Boxspring postelja Impasto 180x200 cm

1.199,-
1.484,-
Prihranek: 285,- (19%)
že od 28,31 na mesec

ali

  • 48x 28,31
  • 36x 36,30
  • 24x 52,32
  • 12x 100,52
  • 6x 196,99
- Hiter nakup na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.
Dostava: 6-8 tednov

Dimenzija vzmetnice 180x200cm

Žepkasto vzmetenje

Gre za poseben sistem vzmetenja, namreč vzmeti se nahajajo v ločenih tekstilnih vrečkah, ki jim omogočajo neodvisno premikanje, z zmanjšanjem premera pa zmanjšujejo pritisk na enoto površine.

Žepkasti vzmetni sistem dele vašega telesa različne teže, kot so: glava, vrat, ramena, hrbet in noge, podpira sorazmerno s težiščem.

Z zmanjšanjem pritiska na vseh točkah vašega telesa, sprošča vašo hrbtenico.

Pri uporabi dveh oseb poskrbi, da partnerjevi gibi ne vplivajo na vaš spanec.

5 consko žepkasto vzmetenje Vsaka vzmet vrhunskega 5 conskega žepkastega vzmetenja posamezno reagira na pritiske telesa, zato nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo.

To zagotavlja bolj kakovosten počitek in pripomore k vsesplošnem izboljšanju počutja. Vzmetnica se ponaša s 5 conskim žepkastim vzmetenjem, ki vsakemu delu telesa nudi optimalno podporo - ne glede na vaš spalni položaj. Vzmetenje na obeh straneh obdaja plast iz trpežne PU pene, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.

Na bočnih straneh vzmetnice je 3D zračna tkanina, ki nudi odlično zračnost vzmetnice in odlično spalno temperaturo vse dni v letu. Prijetna klima in prezračenost v vseh letnih časih Poleg vrhunske podpore in udobja, je vzmetnici dodan tudi odličen sistem prezračevanja. 3D zračna tkanina na bočnih straneh vzmetnice skrbi, da ostaja vzmetnica dobro prezračena vse dni v letu. To vodi do bolj prijetnega in zdravega spalnega okolja v vseh letnih časih, najpomembnejša posledica tega pa je dolgotrajno izboljšano počutje.

Sorodni izdelki

Nedavno ogledani