Back to top
adriatic adriatic adriatic adriati adriat adriatico
adriatic
adriatic
adriatic
adriati
adriat
adriatico
-53%

MOJ SAN Vzmetnica Moj San Galileo 160x200 EXPONAT eksponat

MojSan
699,-
1.478,-
Prihranek: 779,- (53%)
že od 18,03 na mesec

ali

  • 48x 18,03
  • 36x 23,09
  • 24x 33,25
  • 12x 63,80
  • 6x 124,96
  • 3x 247,30
- Hiter nakup na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.
Na zalogi
Dostava: 2-7 dni

Vzmetnica Moj San Galileo 160x200

Zadnji kos!

Lastnosti: Višina 25 cm Za osobe težke do 130 kg

Edinstven proizvod na tržišću Idealen izbor za zakonske pare

Nadvložek kot poseben del Silver antialergijska prevleka snemljiva prevleka z zadrgo PES vata 400 g/m2 retex

Nadvložek Memory notranja prevleka PU pena 1 cm HR pena HR 4036 profilirana PU pena PT 3550 profilirana

Dodatne lastnosti:

Visokokvalitetna antibakterijska prevleka pralna na 30 C narejena iz tkanine ki zadovoljuje zahteve Oko - Tex standarda

Prevleka ima klasićen sistem zapiranja Jedro vzmetnice ima tri vrste pene različnih tvrdot ki se prilagajajo posameznikovim potrebam Ločljiv nad vložek MEMORY Praktična torba za nošenje nadvložka 4 možnosti razporeditve v enojni varianti 16 možnosti razporeditve v dvojni varianti Notranja prevleka Silver tehnologija izvedbe omogoča veliko higiena spanja, ter preprečuje neprijetne vonjave Galileo Memory Silver vzmetnica je zamenljiva, ortopedsko anatomska vzmetnica ki partnerja zbliža. Doživite edinstven občutek srebrnega dotika skozi multifunkcijsko vzmetnico! Dvostransko 7 consko jedro Jedro ležišča je sestavljeno iz dveh plasti pene, HR4035 mehkejša in PU pena PT3550, trša pena. Obe plasti jedra ležišča sta profilirani v 7 con z zračnimi kanali na površini, ki omogočajo večjo prožnost ležišča in nudijo oporo telesu točno tam, kjer jo potrebuje. Poljubno lahko obrnete tršo ali mehkejšo stran vzmetnice.

Če imate raje trdnejšo spalno podlogo – obrnite zeleno stran jedra navzgor. Če imate raje mehkejšo spalno podlogo - obrnite belo stran jedra navzgor. Edinstven dizajn vzmetnice Galileo Memory Silver omogoča visoko stopnjo udobja za vse tipe ljudi, različne teže in vzorce spanja, k še večjemu udobju pa pripomore Memory Topper, ki je sestavni del same vzmetnice. Memory nadvložek, ki ga lahko vzamete s seboj Memorijski nadvložek je ločljiv del jedra ležišča Galileo Memory Silver. Terapevtski učinek spominske pene zagotavlja razporeditev mišičnih skupin, visoka nosilnost dvoslojnega jedra pa zagotavlja anatomski položaj telesa.

To zagotavlja naraven položaj telesa. Spominska pena daje vzmetnici dodatno udobje, vzdržuje ravnovesje med telesnim pritiskom in absorpcijo pritiska. Spominska pena je termoaktivna, reagira na temperaturo in pritisk telesa spečega, se oblikuje glede na linijo telesa spečega in zmanjšuje pritisk same vzmetnice na telo. Zmanjšanje pritiska na telo spečega in izjemna podpora telesu močno zmanjšata nelagodje med spanjem in zagotavljata zelo visoko kakovost spanja. Posebnost spominskega nadvložka je, da ga lahko uporabljate neodvisno od same vzmetnice, saj je pakiran v posebno antialergijsko in antibakterijsko prevleko, tako da ga enostavno in enostavno odstranite iz ležišča in uporabite na drugem spanju. podloga, zaradi česar je primerna tudi za potovanja. Dva neodvisna nadvložka, če gre za dvojno verzijo vzmetnice, lahko po potrebi odstranite iz prevleke in uporabite ločeno. To so lahko potovanja ali druge priložnosti, kot je sprejem nenapovedanih gostov, kjer dobite še dve mesti za spanje. Z vsakim nadvložkom dobite tudi vrečko zanj, ki se nahaja v notranjosti ležišča.

Visokokakovostna pralna prevleka Prevleka za ležišče Gelileo Memory Silver je pralna, ima ročaje za lažje rokovanje z ležiščem in praktično zadrgo, s katero je možno prevleko odstraniti in vzdrževati v skladu z navodili za vzdrževanje. Zadrga se nahaja na zgornjem robu vzmetnice, kar močno olajša manipulacijo z jedrom ležišča, da s kombinirko pridobimo ustrezno spalno podlogo. Prevleka obdelana s Silver sodi v sam vrh ponudbe visokokakovostnih pletenin.

Sorodni izdelki

Nedavno ogledani