Dostava | YES top cene pohištva Menu
Back to top

Dostava

Pogoji dostave pri internetni prodaji

Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in znaša 20,00 € (z DDV)/kos/paket. Ob naročilu večjih izdelkov hkrati se strošek dostave zaračuna samo enkrat. Dostava naročenega blaga preko spleta je brezplačna pri naročilih v skupni vrednosti 700,00€ ali več. Dostava je prav tako brezplačna za izdelke, ki so označeni z znakom za brezplačno dostavo oz. če je ob hkratnem naročilu večjih izdelkov kateri od njih označen z znakom za brezplačno dostavo.

Dostava

Vaše naročilo bo dostavljeno na vhod na izbranem naslovu. Pri dostavi večjih kosov pohištva si YES pridržuje pravico zaračunati vnos blaga po veljavnem ceniku. Kjer je ob nakupu izdelka vključena montaža je dostava in nošnja na izbrano mesto v vaši hiši ali stanovanju brezplačna.

Opomba:

Dostavljalec ima pravico zavrniti vnos v kolikor oceni, da obstaja velika možnost poškodovanja naročenih izdelkov.

Dobavni roki

Dobavni roki navedeni na straneh izdelkov so informativni in izražajo okviren čas v katerem so izdelki dobavljeni iz strani naših dobaviteljev in nato dostavljeni do končnega kupca. O predvidenem dobavnem roku bo kupec obveščen ob potrditvi naročila s strani ponudnika v elektronskem sporočilu "Naročilo potrjeno". Izdelki, ki so označeni z "Na zalogi" gredo na pot najkasneje v 48 urah.

Ob hkratnem naročilu večjih izdelkov, ki imajo npr. različne dobavne roke, si ponudnik pridržuje pravico poslati blago v večih pošiljkah. S pošiljanjem v večih pošiljkah za kupca ne nastanejo dodatni stroški.

 

YES - TOP CENE POHIŠTVA  Pohištvo IL Ambienti d.o.o.