Back to top

Dostava

Pogoji dostave pri internetni prodaji

Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in znaša 25 € (z DDV), strošek paketov do 30 kg znasa 15 € (z DDV) ob naročilu večjih izdelkov hkrati se strošek dostave zaračuna samo enkrat. Dostava je brezplačna pri izdelkih, ki so označeni z znakom za brezplačno dostavo.

Dostava in vnos blaga

Vaše naročilo bo dostavljeno na vhod na izbranem naslovu. Pri dostavi večjih kosov pohištva si pridržujemo pravico zaračunati vnos blaga po veljavnem ceniku. 

Opomba: Dostavljalec ima pravico zavrniti vnos v kolikor oceni, da obstaja velika možnost poškodovanja naročenih izdelkov.

Dobavni roki

Dobavni roki navedeni na straneh izdelkov so informativni in izražajo okviren čas v katerem so izdelki dobavljeni iz strani naših dobaviteljev in nato dostavljeni do končnega kupca. O predvidenem dobavnem roku bo kupec obveščen ob potrditvi naročila s strani ponudnika v elektronskem sporočilu "Naročilo potrjeno". Izdelki, ki so označeni z "Na zalogi" gredo na pot najkasneje v 48 urah.

Ob hkratnem naročilu večjih izdelkov, ki imajo npr. različne dobavne roke, si ponudnik pridržuje pravico poslati blago v večih pošiljkah. S pošiljanjem v večih pošiljkah za kupca ne nastanejo dodatni stroški.