Vzmetnice : naj ležišča – kvalitetne, žepkaste, penaste – naj cena - Yes pohištvo: top cene pohištva
031 354 787   Kontaktirajte nas

Vzmetnice

Vzmetnice za velike in male zaspance. Vzmetnica je najpomembnejši kos pohištva. Zakaj? Ker na njej ležimo približno 8 ur na dan, vsak dan. Ker vzmetnica odloča, ali bomo spali dobro ali slabo, ali bomo vstali naspani ali polomljeni in z bolečinami. Pri nakupu vzmetnice nikar ne varčujte in nikar je ne pozabite menjati vsak 5–8 let. Ker vzmetnice ne moremo oprati, se v njej nabirajo vlaga, pršiče, bakterije, plesen in druge umazanija, ki povzroča alergije, prekomerno potenje in neprijetne vonjave. 

Dandanes so vzmetnice narejen iz vrhunskih materialov, ki odlično dihajo in so negostoljubne za razvoj pršic, poleg tega pa telesu ponujajo številne dobrodejne lastnosti. Podpora v več conah, ergonomski dizajn in pralna prevleka so atributi zanesljivih vzmetnic za najboljši spanec. 

V spletni trgovini YES vam ponujamo kakovostne vzmetnice slovenskih in tujih proizvajalcev, ki slovijo po vrhunski kakovosti in naprednih materialih. Izbirate lahko med vzmetnicami z žepkastimi vzmetmi, penastim jedrom ali z lateksom, odvisno od tega, kako trdo naj bo vaše ležišče. Pred naročilom nikar ne pozabite preveriti dimenzije postelje, da bo nova vzmetnica zagotovo ustrezala. 

Back to top
-53%
Moj San

Vzmetnica Moj San Olea

764,-357,-
že od 11,57 na mesec

ali

  • 36x 11,57
  • 24x 16,73
  • 12x 32,24
  • 6x 63,27
  • 3x 125,34
- Hiter nakup na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.
Na zalogi
Brezplačna dostava

Strani

//