Kuhinjski elementi: posamezni - spodnji in kotni - naj cena - Yes pohištvo: top cene pohištva

Kuhinjski elementi

Si želite samo svojo, posebno, po vaših željah sestavljeno kuhinjo? Predstavljamo vam kuhinjske elemente Multi, ki so s svojo praktičnostjo in elegantnim dizajnom prepričali številne Slovence, ki so z elementi Multi v svoj dom prinesli svežino in kakovost.

Kuhinjski elementi Multi so narejeni tako, da jih lahko poljubno kombinirate med sabo. Na voljo imate čez 25 različnih elementov – od kredenc, elementa za vgradno korito (enojno ali dvojno) in vgradno pečico, pa do elementa za vgradni hladilnik in vrat za pomivalni stroj (standardna in ožja). Vsi elementi so narejeni v kombinaciji barv sonoma hrast in bele, kar je brezčasna kombinacija za moderne, sodobne in tudi klasične kuhinje.

Z izbiro kuhinjskih elementov Multi lahko zlahka opremite tudi najmanjše kuhinje, v katerih je prostora samo za kakšen element ali dva, seveda pa lahko z njimi zapolnite tudi velike kuhinje, v kateri se dnevno suče številna družina. Oglejte si torej, kaj vse vam ponuja kuhinja Multi, izmerite svoj prostor in si izberite svojo sanjsko kuhinjo, ki vam bo polepšala vaše kulinarične podvige.

Filtri

Strani