Pisalne mize : Kotne, mladinske – za pisarne in otroke – naj cena - Yes pohištvo: top cene pohištva

Pisalne mize

Pisalne mize za pridne učence in vse, ki delajo od doma. Pisalna miza je obvezna oprema vsakega doma, kjer so šoloobvezni otroci in zaposleni, ki svoje delo redno ali občasno opravljajo od doma. Ker ob pisalni mizi počnemo pomembne stvari – se učimo, beremo, delamo, upravljamo finance, nakupujemo in še veliko drugih reči, je zelo pomembna, da je pisalna miza udobna, praktična, ustrezne višine, in seveda, da lepo pristaja v naš ambient.

Čeprav so pisalne mize na prvi pogled enostavna izbira, pomislite, za kaj vse jo boste uporabljali. Uporabljate notesnik in zraven še monitor, tiskalnik in druge naprave s kabli? Potem je fino, da ima vaša pisalna miza posebno odprtino, kamor lahko pospravite kable, da vas ne bodo motili pri delu. Če boste na pisalni mizi imeli več naprav (dva notesnika, dva monitorja ali še kaj drugega), poskrbite, da bo miza ustrezne dimenzije. In kako je s shranjevanjem dokumentov, pisarniškega pribora? Šolarji in študenti imajo radi predalnike ob pisalni mizi, saj imajo tako pomembne pripomočke na dosegu rok, pa tudi kasneje so predalniki pripravni za shranjevanje dokumentov, računov in drugih pomembnih papirjev. 

V spletni trgovini YES smo za vas izbrali kakovostne pisalne mize raznolikih barv in dimenzij ter z različno količino shranjevalnega prostora. Vsem mizam smo zagotovili posebej ugodno ceno, zato prijazno vabljeni k ogledu in nakupu. 

Filtri
-30%
179,00 €255,71 €
že od 16,75 € na mesec
  • 12x 16,75 €
  • 6x 32,77 €
  • 3x 64,81 €
- Super enostavna plačila na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.
Na zalogi