Jedilniški stoli : moderni, leseni kuhinjski stoli – naj cena - Yes pohištvo: top cene pohištva

Jedilni stoli

Jedilni stoli, najudobnejša izbira vaše jedilnice. Uživajte ob skupnih obrokih s svojo družino v udobni, moderno opremljeni jedilnici, ki vas bo razvajala z mehkimi in elegantnimi jedilnimi stoli! Dobro izbrani jedilni stoli prinesejo v vašo jedilnico sproščen, hkrati pa prefinjen ambient, ki bo očaral vsakega gosta. Kakovosten stol ni samo estetsko izpopolnjen, ampak je narejen iz zanesljivih materialov ki zagotavljajo stabilnost in dolgoletno uporabo. Pri izbiri jedilnega stola se prepričajte, da ga boste lahko enostavno očistili, še posebej, če imate majhne otroke. 

V spletni trgovini YES smo za vas izbrali več modelov jedilnih stolov, ki jih lahko kombinirate z različnimi interieri – od klasičnih do modernih. Izbirate lahko med lesenimi stoli z lesenimi nogami in sediščem iz tekstila, stoli s kovinskim ogrodjem in sediščem iz tekstila ali umetnega usnja. Jedilni stoli so na voljo v številnih barvah, od pisanih za razigrane ambiente do umirjenih za minimalistične ambiente. 

Filtri
-38%
199,00 €321,42 €
že od 18,62 € na mesec
  • 12x 18,62 €
  • 6x 36,43 €
  • 3x 72,05 €
- Super enostavna plačila na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.

Strani