Klubske mize : za dnevno sobo – steklene, raztegljive – naj cena - Yes pohištvo: top cene pohištva
031 354 787   Kontaktirajte nas

Klubske mize

Klubske mize za prijetne večere ob prigrizkih in dobri kapljici.  Brez klubske mize ni dnevne sobe, se strinjate? Le kam bi sicer odložili kozarce, sklede s prigrizki, telefone, časopise in psst, utrujene noge? Klubska miza je priročen odlagalni prostor, hkrati pa lahko v prostor prinese tisto piko na i, ki iz vaše dnevne sobe naredi dizajnerski presežek. 
Klubska miza pa lahko ponuja tudi obilico praktičnega shranjevalnega prostora za časopise, kozarce, knjige, dekoracijo, kup polnilcev za telefon, pobarvank in zvezkov z domačimi nalogami  – samo mizo z več policami izberite. Stil klubskih mizic je ponavadi zelo zadržan in minimalističen, lahko pa skočite iz cone udobja in si izberete klubsko mizo, ki bo izstopala iz povprečja in v vaš prostor prinesla drznost in svežino. 

V spletni trgovini YES lahko izbirate med številnimi modeli klubskim miz za vse okuse in žepe. Na voljo imamo mize s kombinacijo lesa, stekla ali kovine, samostojne ali večdelne, s policami ali brez, vse po posebej ugodnih cenah. Pobrskajte po naši spletni strani in si izberite svojo klubsko mizico – za vsa vprašanja pa smo vam seveda z veseljem na voljo. 

Back to top

Strani