Back to top
-20%

Kuhalna plošča Indukcijska GORENJE IT645BX ˝akcijska cena˝

Gorenje
479,90 €
599,90 €
Prihranek: 120,00 € (20%)
že od 12,78 € na mesec

ali

  • 48x 12,78 €
  • 36x 16,33 €
  • 24x 23,46 €
  • 12x 44,92 €
  • 6x 87,86 €
  • 3x 173,77 €
- Hiter nakup na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.
Dostava: do 30 dni
Brezplačna dostava

GORENJE Indukcijsko kuhališče IT645BX

Indukcijska kuhalna plošča GORENJE IT645BX 731817 se ponaša s 4 indukcijskimi kuhališči. Kuhalna plošča je širine 60 cm. Najvišja moč kuhališča s funkcijo povečanja moči znaša 3 kW. Prednost kuhalne plošče je v indukcijskih kuhališčih, ki v primerjavi z ostalimi kuhališči porabijo najmanj električne energije. Indukcijska kuhalna plošča ima 4 indukcijska kuhališča nameščena na površini, ki je enostavna za čiščenje. Njeno upravljanje je senzorsko. Prednost je varnostni izklop, ki samodejno ugasne kuhalno ploščo, če je uporabnik več časa ne uporablja ter prikaz preostale toplote, ki uporabniku omogoča še varnejše upravljanje s kuhalno ploščo.
 
Opis aparata:
 
Mere (Š×V×G): 60 × 5,4 × 52,5 cm
Povečana moč delovanja PowerBoost: Povečana moč delovanja PowerBoost

Barva aparata: Črna
Vrsta okvirja/robov kuhališča: Okvir kuhališča
 

Upravljanje

Način upravljanja: SmartControl upravljanje
Personalizirane nastavitve: Personalizirane nastavitve
 

Značilnosti

BoilControl, zaščita pred prevretjem: BoilControl, zaščita pred prevretjem
Zaznavanje posode: Avtomatska zaznava posode AutoDetect
AreaFlex: AreaFlex
Funkcija priklica nastavitev: Funkcija priklica nastavitev
Odštevalnik EggTimer: Odštevalnik EggTimer
Timer: Timer kuhališča
StopGo: StopGo, funkcija varnega kuhanja
StayWarm: Funkcija StayWarm
SoftMelt: Funkcija SoftMelt
Povečana moč delovanja PowerBoost: Povečana moč delovanja PowerBoost
 

Ogrevalne površine

Pozicija/Moč/Premer: 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW, desno spredaj: Ø 16 cm, 1.4/1.85 kW, levo zadaj: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW, desno zadaj: Ø 21 cm, 2.3/3 kW
 

Varnost in trajnost

Pokazatelj preostale toplote: Pokazatelj preostale toplote
Otroška zaščita Pro: Otroška zaščita Pro
 

Tehnični podatki

Mere (Š×V×G): 60 × 5,4 × 52,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 16 × 59 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-56,2 × 7 × 49 cm
Neto teža: 8,9 kg
Bruto teža: 9,4 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,5 W
Priključna moč: 7.360 W

 

AreaFlex: Dve navpični kuhalni polji se lahko povežeta v enega in ustvarita veliko kuhalno površino za enakomerno kuhano ali pečeno hrano v večjih loncih in pekačih.
AutoDetect: Kuhališče po vklopu samodejno zazna položaj lonca in aktivira prav to kuhalno polje, ki je glede na velikost lonca lahko enojno ali povezano. To stori v 10 sekundah po vklopu kuhališča ali kadar koli pozneje, ko funkcijo aktivirate ročno.
PowerBoost: Funkcija PowerBoost okrepi segrevanje, zato so časi segrevanja precej krajši.
StopGo: Funkcija StopGo ustavi kuhanje in ga ob ponovnem vklopu nadaljuje pri istih nastavitvah.
Timer: Timer za odštevanje časa lahko nastavite na največ 99 minut. Če iz izkušenj veste, kakšni so najboljši pogoji za kuhanje določene jedi, lahko nastavite timer na čas, po izteku katerega se bo kuhališče samodejno izklopilo. Zvočni signal vas bo opozoril, da je hrana pripravljena.
Priklic zadnjih nastavitev: Ta funkcija je zelo koristna, kadar kuhališče nenamerno izklopite. Za priklic nazadnje uporabljenih nastavitev na kuhališču imate na voljo 5 sekund, kar je zelo priročno, kadar kuhate več kot eno jed. V 5 sekundah po nenamernem izklopu kuhališča ga znova vklopite in v naslednjih 5 sekundah pritisnite funkcijo StopGo.
EggTimer: Namen te funkcije je pomoč pri odmerjanju časa za jajca, čaj, rezance ali kar koli drugega. Ni povezana s kuhalnimi polji, ampak deluje neodvisno. Nastavite čas in ko bo potekel, vas bo aparat na to opozoril s posebnim zvočnim signalom. Nikoli več ne boste razkuhali testenin, pretrdo skuhali jajca ali pozabili čajne vrečke v svoji skodelici.
Nastavitve po meri: Nekatere nastavitve lahko prilagodite v skladu s svojimi željami. Nastavite lahko dolžino in glasnost zvoka. Zdaj je lahko svojo kuhinjo uglasite s svojim slogom kuhanja, naj bo ta glasen in kaotičen ali tih in miren.
ChildLock Pro: Funkcija ChildLock Pro je namenjena predvsem družinam z majhnimi otroki. Ta možnost otrokom preprečuje vklop kuhališča, zato jih še nikoli ni bilo tako varno pustiti v kuhinji brez nadzora. Pri naprednejših modelih lahko to funkcijo aktivirate v uporabniških nastavitvah, ki bodo samodejno zaklenile kuhališče ob vsakem izklopu. Kuhališče pa lahko zaklenete tudi tako, da preprosto pritisnete simbol.

Izdelki iste kolekcije

Sorodni izdelki

Nedavno ogledani